Vi sidder klar til at hjælpe dig: mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15.
Seneste 'Nyt fra BLF':
Januar 2023
Planteavl

Opfølgningskursus til sprøjtecertifikat

Få hjælp

Hvis du har et sprøjtecertifikat eller -bevis, skal det opdateres hvert 4. år, for at du lovligt kan udbringe og købe sprøjtemidler.

I samarbejde med Roskilde Tekniske Skole afholder Bornholms Landbrug & Fødevarer opfølgningskurser på Kannikegaard, og i løbet af vinteren 2022-2023 afholder vi 3 opfølgningskurser. De ligger på følgende dage:

Tilmeldingen foregår på www.voksenuddannelse.dk. Du finder lettest kurset ved at skrive kviknummeret på det kursus, du har valgt (se ovenfor ud for datoerne), i søgefeltet øverst til højre på siden og trykke ”Søg”. Så skulle kurset gerne komme frem.

Hvis du deltager i kurset som ansat, hvor det er din arbejdsgiver, der skal søge VEU-godtgørelse, men hvor du selv tilmelder dig, skal du have din arbejdsgivers CVR-nr. klar. Vær opmærksom på, at skolen i det tilfælde sender fakturaen for AMU-gebyret til dig (formodentlig til din private e-boks), så du selv skal give den videre til din arbejdsgiver.

Klik på Tilmelding og log ind med NemID. Har du en enkeltmandsvirksomhed, kan du logge på med det private NemID og fortsætte som virksomhed/ledelsesrepræsentant (den nederste af de to bokse), både for at tilmelde dig selv og for at tilmelde eventuelle medarbejdere. Hvis du har et I/S, A/S eller ApS, som du ikke kan tegne alene, skal du benytte virksomhedens medarbejdersignatur.

Ved tilmelding skal man angive sit eller medarbejderens uddannelsesniveau. Hvis du ikke har en videregående uddannelse, skal du vælge Ufaglært eller faglært.

Hvis du vil have hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at komme forbi Kannikegaard med dit NemID, så kan vi hjælpe dig.

Få hjælp og svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om
Opfølgningskursus til sprøjtecertifikat
eller har brug for vores assistance, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Har du en annonce, du vil have i bladet, skal du endelig kontakte Karen, som kan hjælpe dig, oplyse om pris m.m.
Karen Brandt
Ansvarlig for Nyt fra BLF
Målret dit budskab

Køb annonceplads i Nyt fra BLF

Ram alle medlemmer hos BLF, samarbejdspartnere og de øvrige mange læsere af bladet.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.