Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024
Om BLF

LandboUngdom

Bornholms LandboUngdom har i samarbejde med Bornholms Landbrug & Fødevarer startet erfagrupper op inden for planteavl. Erfagrupperne bidrager til, at de unge i landbruget dygtiggør sig inden for det område, de arbejder med, og giver deltagerne mulighed for at møde andre jævnaldrende, der er inden for landbruget.

Erfagruppe for de helt unge planteavlere

Der har været efterspørgsel på en erfagruppe for de helt unge planteavlere. En gruppe, hvor de unge kan dele erfaringer med jævnaldrende på samme niveau. Derfor har vi i Bornholms LandboUngdom, i samarbejde med Bornholms Landbrug & Fødevarer, startet en erfagruppe op, for de helt unge planteavlere som gerne vil mere i dybden med planteavlen.

Den ansvarlige for erfagruppen er Christian Møller Holm fra planteafdelingen i Bornholms Landbrug & Fødevarer. Christian vil til hvert møde, forberede sig på hvad der er aktuelt i marken og sammen med deltagerne snakke om det.

Da det er et samarbejde med Bornholms Landbrug, vil vi gerne sende en lille opfordring til landmænd med unge medarbejdere eller elever med interesse for planteavl. Deltagelse i denne erfagruppe vil være en god og billig måde at øge medarbejderens viden og interesse i det arbejde han/hun er ansat til at varetage.

Hvis du ud fra denne beskrivelse har interesse for deltagelse i denne erfagruppe eller bare spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Christian Møller Holm på mobil: 2843 7330 eller mail: cmh@blf.dk.

Besøg vores Facebook-side

Her får du seneste nyt fra os.

LandboUngdom, Facebook-side
Har du brug for rådgivning? Læs mere på vkst.dk og find din lokale rådgiver på Kannikegaard i Aakirkeby.
Har du en annonce, du vil have i bladet, skal du endelig kontakte Karen, som kan hjælpe dig, oplyse om pris m.m.
Karen Brandt
Ansvarlig for Nyt fra BLF
Målret dit budskab

Køb annonceplads i Nyt fra BLF

Ram alle medlemmer hos BLF, samarbejdspartnere og de øvrige mange læsere af bladet.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.