Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—13
Seneste 'Nyt fra BLF':
September 2023

Om os

I foråret 2006 blev Bornholms Landbrug oprettet ved en fusion mellem Bornholms Landøkonomiske Forening og Bornholms Familielandbrug. Siden den 14. marts 2018 har vi heddet Bornholms Landbrug & Fødevarer.
Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation med ca. 460 medlemmer. Vi har som formål at varetage vores medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser.

Danmarks ældste landboforening

Bornholms Landbrug & Fødevarer har hjemsted på Kannikegaard i Aakirkeby — en gård med rødder langt tilbage i den bornholmske historie. Ja, faktisk er Bornholms Landbrug og Fødevarer landets ældste landboforening og er siden en fusion af landboforeningen og familielandbrugsforeningen i 2006 blevet en såkaldt fællesforening.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Dansk Landbrugsrådgivning, DLBR, og er en del af Landbrug & Fødevarer på Axelborg samt SEGES i Skejby.

Læs mere

Mød os i BLF

På Kannikegaard i Aakirkeby er vi et team af passionerede mennesker, som hver dag nyder at understøtte, vejlede og hjælpe vores medlemmer med alt lige fra økonomi, rådgivning indenfor planteavl, gris, bæredygtighed eller noget helt sjette.
Et bæredygtigt arbejdsliv
Få en spændende hverdag i et uformelt miljø

Bliv vores nye kollega

Stort fokus på trivsel, godt kollegaskab og gode vilkår
En branche i rivende udvikling og med store ambitioner
Mange muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt
Ledige stillinger
Læs mere

Få information om vores organisation og kontingent

Kontingent

Den 1. januar 2020 trådte Landbrug & Fødevarers nye kontingentmodel i kraft, som også Bornholms Landbrug & Fødevarer følger.
Læs mere

Vedtægter

Bornholms Landbrug & Fødevarers vedtægter er senest blevet ændret ved generalforsamlingen i 2023.
Læs vedtægterne

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.