Vi sidder klar til at hjælpe dig: man.—tors. kl. 8—16 samt fre. kl. 8—13. Obs: Lukket fre. d. 7.10.22.
Seneste 'Nyt fra BLF':
September 2022

Bliv medlem

Vi befinder os i en tid, hvor det aldrig har været vigtigere at orientere vores politikere og medier lokalt og nationalt om landbrugets udfordringer, og forsøge at sætte en dagsorden, der sikrer vores erhverv. Med et medlemskab kan du være med til at påvirke fremtiden for landbrugserhvervet — med en lang række af skarpe fordele.

Adgang til en lang række kontante medlemsfordele

Medlemskabet af Bornholms Landbrug & Fødevarer og derigennem Landbrug & Fødevarer har en lang række økonomiske fordele, da det giver mulighed for rabat på mangt og meget - f.eks. på forsikringer, hvor der kan være mange tusinde kr. at spare om året.

En bred vifte af besparelser

Det kan  betale sig at bruge de kontante medlemsfordele,
som giver besparelser på lidt af hvert; til virksomheden, til hovedet, til fritiden og for det meste også til  din ægtefælle/samlever og ansatte.

En stærk stemme

Via vores tilknytning til Landbrug & Fødevarer har vi samtidig stor indflydelse på de nationale spørgsmål, der vedrører landbruget på Bornholm.

Bornholms Landbrug & Fødevarer sætter landbrugets vilkår på den politiske dagsorden. Vi arbejder for at skabe bedre forhold for landbruget og fødevareproducenterne og giver i det omfang, vi finder det nødvendigt, politikere, embedsmænd og offentligheden vores indspil. Som en relativt lille forening, men på en ø som Bornholm, er det vigtigt, at vi signalerer samhørighed og enighed. Foruden de landspolitiske udfordringer har vi en række andre udfordringer grundet vores placering midt i Østersøen.

Et bæredygtigt arbejdsliv
Få en spændende hverdag i et uformelt miljø

Bliv vores nye kollega

Stort fokus på trivsel, godt kollegaskab og gode vilkår
En branche i rivende udvikling og med store ambitioner
Mange muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt
Ledige stillinger
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Hver måned udgiver vi vores nyhedsbrev 'Nyt fra BLF'. Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.