Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024
Har du brug for rådgivning? Læs mere på vkst.dk og find din lokale rådgiver på Kannikegaard i Aakirkeby.

I 2021 blev der indført krav om, at alle bedrifter, der skal indberette sprøjtejournal, også skal udfylde et skema, der handler om bedriftens IPM-indsats. Det er Miljøstyrelsen, der har udviklet skemaet, og hensigten med skemaet er at forsøge at udbrede viden om IPM-principperne og øge fokus på at reducere forbruget af sprøjtemidler.

Skemaet består af 14 spørgsmål, hvor de 8 er forud udfyldt med oplysninger indhentet fra SJI og fra Fællesskemaet. Dermed er der kun 6 spørgsmål, man skal svare på, og det er enten ved at vælge mellem 4 forskellige svarmuligheder eller ved at vælge ja/nej til spørgsmålet. Man kan først udfylde skemaet, når sprøjtejournalen er indsendt.

Der er frist for at indsende IPM-skemaet den 31. marts, og skemaet kan kun tilgås, ved at virksomheden selv logger på siden med NemID. Det er altså ikke muligt for din planteavlskonsulent at gå ind via den fuldmagt, du har givet.

Du kommer ind på SJI-siden ved at gå ind her og klikke på den grønne boks, hvor der står "Indberet og før sprøjtejournal i SJI".

Har du en annonce, du vil have i bladet, skal du endelig kontakte Karen, som kan hjælpe dig, oplyse om pris m.m.
Karen Brandt
Ansvarlig for Nyt fra BLF
Målret dit budskab

Køb annonceplads i Nyt fra BLF

Ram alle medlemmer hos BLF, samarbejdspartnere og de øvrige mange læsere af bladet.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.