Vi sidder klar til at hjælpe dig: mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15.
Seneste 'Nyt fra BLF':
Januar 2023
Ledelse i virksomheden

Akademiuddannelse i ledelse

Få hjælp

Til efteråret vil det igen være muligt at tage en Akademiuddannelse i ledelse på Bornholm. Akademiuddannelsen i ledelse bliver udbudt af Cphbusiness i samarbejde med Boost Bornholm, der er et samarbejde mellem øens uddannelsesinstitutioner, jobcentret, A-kasser, virksomheder og erhvervsfremmeaktører. Uddannelsen vil blive afholdt på Campus Bornholm med undervisning i dagtimerne 1 gang om ugen.

Uddannelsen vil give vigtige ledelsesmæssige værktøjer, man kan bruge i sin hverdag, allerede fra første dag. Der vil være fokus på udviklingen af deltagerne som leder, på ledelse af medarbejdere, teams og grupper, forandringsledelse mv. Uddannelsen er rettet mod nuværende og kommende ledere, og man vil blive klædt på til at varetage forskelligartede ledelsesopgaver og stå endnu stærkere som leder.

Undervisningen varetages af tidligere ledere fra erhvervslivet, der vil gøre undervisningen praksisnær og brugbar fra første undervisningsdag. Der er 3 fag i uddannelsen startende med Ledelse i praksis i efteråret 2021. Undervisningen vil finde sted 6 tirsdage med start den 2. november og sidste undervisningsdag den 7. december. Eksamen afholdes den 17. december. De to andre fag er Organisation og arbejdspsykologi og Det strategiske lederskab, der udbydes i hhv. foråret og efteråret 2022.

Få hjælp og svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om
Akademiuddannelse i ledelse
eller har brug for vores assistance, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Har du en annonce, du vil have i bladet, skal du endelig kontakte Karen, som kan hjælpe dig, oplyse om pris m.m.
Karen Brandt
Ansvarlig for Nyt fra BLF
Målret dit budskab

Køb annonceplads i Nyt fra BLF

Ram alle medlemmer hos BLF, samarbejdspartnere og de øvrige mange læsere af bladet.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.