Vi sidder klar til at hjælpe dig: mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15.
Seneste 'Nyt fra BLF':
Januar 2023
Ses vi til workshop tirsdag d. 10. januar?

Ses vi til workshop tirsdag d. 10. januar?

Bornholms Landbrug & Fødevarer og Gourmet Bornholm har fået til opgave, at udvikle en ny digital fødevareplatform til hele Bornholm.
● Dugfrisk nyt fra BLF

Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år. 2023 er et vigtigt år for fødevarebranchen på Bornholm — ja, for os alle sammen.

Vi er nemlig nu i gang med at udvikle den nye digitale fødevareplatform, som skal danne fundamentet for en endnu stærkere lokal handel og brug af lokale fødevarer på vores dejlige ø.

Bornholm er fyldt med dygtige og ambitiøse fødevareproducenter, restauratører, grossister og forbrugere, som efterspørger en lettere og samlende platform for en mere lokal og bæredygtig brug af øens fødevarer. Kommunalbestyrelsen har tildelt os (BLF & Gourmet Bornholm) opgaven med at stå i spidsen for dette udviklingsprojekt, og det er vi enormt glade for.

Vi lægger ud med en workshop d. 10. januar kl. 15.00-17.00 på Kannikegaard (BLF) i Aakirkeby. Kom endelig og hjælp os med input og ideer til platformen. Det vil vi være enormt glade for og vi glæder os til at skabe en stærk platform sammen med jer alle.

Tilmeld dig nu ➝

For mere information:

Jakob Pindstrup von Cappeln
Jakob Pindstrup von Cappeln
Projektleder, DPO & sekretariatschef i Food Bornholm F.M.B.A.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Hver måned udgiver vi vores nyhedsbrev 'Nyt fra BLF'. Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.