Vi sidder klar til at hjælpe dig: mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15.
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2022

Revisor: Driftsøkonomi og rådgivning

Arbejdssted
Aakirkeby
|
Fuldtid
Deltid
Ansøgningsfrist
2.1.2023
Deltid
Ansøg nu

Har du interesse for driftsøkonomi? Vil du være med til at rådgive de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning? Og vil du være med til at udvikle Bornholms Landbrug & Fødevarer?

Jobbet

Du bliver en del af den danske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og som i den grad er en del af den danske eksport til resten og verden og dermed er værdiskabende for Danmark.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en dynamisk virksomhed, der er i konstant udvikling for at skabe den bedste bundlinje for vores landmænd, virksomheder, medlemmer og kunder. Jobbet er et teamwork, hvor en stor grad af faglig koordination mellem afdelingerne er en forudsætning for opgavernes løsning.  

Om dig

Jobprofil:

Du skal have indgående kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og budgetopfølgninger og kunne løsekomplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden.

Du skal have en basisviden om moms - og skatteregler.  

Du skal mestre den personlige samtale, idet den er en af vejene til forandringer og forbedringer hos kunderne. Du skal kunne se forbedringspunkter og fastholde kunderne på disse. Det er en fordel at have kendskab til landbrugsdrift.

Du er:

Selvstændig, initiativrig og resultatorienteret med tro på egne evner.  En lyttende person, men også talende.  

Du har:

En uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller lignende. Alternativ en baggrund fra en økonomifunktion, revisor, bankrådgiver for erhvervskunder eller lignende. Kendskab og viden om landbruget er et krav og det samme gør sig gældende i forhold til at have erfaringer fra tidligere arbejde som rådgiver.  

Du kan:

Holde dig selv kørende og være fleksibel.

Begejstre dine nye kolleger og motivere landmænd og kunder til at udvikle sig selv og være en del af en meget foranderlig og spændende branche.

Arbejde tværfagligt og engagere dig i udvikling af virksomheden og personalet.

Du tilbydes

▪  Et job med Bornholm som base, hvor vi evt. hjælper med at finde et job til din bedre halvdel, hjælper dig med alle de praktiske forhold, når du vælger at bosætte dig i et af de skønneste steder i Danmark.

▪  At blive en del af et lokalsamfund med relationer, den skønneste natur i baghaven, mulighed for at bosætte sig billigt og få et liv i trygge rammer for børn og familie.

▪  En spændende hverdag, hvor du ikke kun tager på arbejde for at hive en løn hjem, men i stedet er en del af fællesskabet på kontoret og en del af fællesskabet i branchen.

▪  At arbejde et sted, hvor der er højt til loftet, fokus på trivsel, respekt og anerkendelse om din person og præstation.

▪  Et job, hvor du kan udvikle dig selv på både det personlige og professionelle plan og skabe dig selv en karriere.  

▪  En god løn, der matcher kvalifikationer og præstationer.  

Interesseret?

Vi er interesseret i at skrue den rigtige stilling og ansættelse sammen til dig, så det du har læst her er blot et udpluk af de muligheder vi kan udarbejde sammen.  

Kontakt vores direktør, Thomas Bay Jensen, på tlf. 5690 7801 og få en snak om dine muligheder på kort og længere sigt.  

Ansøgning

Vi vil med glæde tage imod din ansøgning og CV, som du sender til os, ved at udfylde nedenstående formular. Ansættelsestidspunktet bliver efter aftale.

Få mere information om dette job, kontakt:

Bornholms Landbrug & Fødevarer

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation med ca. 700 medlemmer. Vi har som formål at varetage vores medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser.

Udover at være en forening er vi en virksomhed med 30 ansatte, der hver dag brænder for at rådgive primært landmænd og fødevareproducenter - men også i en vis udstrækning andre små og mellemstore virksomheder som efterspørger de mange kompetencer, som vi har i vores rådgivninghus.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer.  

Ansøg nu

Revisor: Driftsøkonomi og rådgivning
Deltid
Ansøgningsfrist
2.1.2023
Deltid
Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og CV.
Maks. 10MB.
Vent et øjeblik...
fileuploaded.jpg
Upload fejlede. Max filstørrelse er 10 MB.
Tusind tak! Din ansøgning er modtaget.

Vi glæder os meget til at kigge på den og herefter vender vi tilbage til dig.

De bedste hilsner fra
Bornholms Landbrug og Fødevarer
Noget gik desværre galt. Tjek meget gerne oplysningerne ovenfor.

Ledige stillinger

Arbejdssted
Arbejdstid
Ledige job
4H-konsulent
Kannikegaard, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby
Deltid
Ansøg

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.