Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00 samt fredag kl. 8.00 - 13.00
Bliv en del af vores team

Ledige stillinger i Bornholms Landbrug & Fødevarer

BLF logo
Få en fantastisk spændende arbejdsplads med fokus på vores medlemmers og egen udvikling, den grønne omstilling & menneskelige relationer
Se ledige stillinger
Dine kommende kollegaer på tur på Nordbornholm ⤴

Vær med til at udvikle én af fremtidens vigtigste brancher

Bliv en del af den danske fødevarebranche, som har enorm samfundsbetydning og som i den grad er en del af den grønne omstilling, den danske eksport til resten af verden og dermed en stærkt værdiskabende sektor for Bornholm samt Danmark som helhed.

Ca. 1.800

personer beskæftiger landbruget på Bornholm — enten direkte i bedrifterne eller i jobs som er afledt af landbrugets virke.

I år 2050

skal landbruget være klimaneutralt og levere 100% grønne fødevarer til verdens befolkning. Det er en meningsfuld rejse for dig og alle omkring dig.
Vores værdier

Vi vægter din udvikling og arbejdsglæde enormt højt

Hos os er der højt til loftet, fokus på trivsel, respekt og anerkendelse om din person og præstation.
Hos os kan du udvikle dig selv på både det personlige og professionelle plan og skabe dig selv en karriere i en branche i rivende udvikling.
Hos os kan du arbejde med Bornholm som base, hvor vi evt. hjælper med at finde et job til din bedre halvdel og hjælper dig med alle de praktiske forhold, når du vælger at bosætte dig i et af de skønneste steder i Danmark.
Køer på græs

Ledige stillinger

Arbejdssted
Arbejdstid
Job
Vi har desværre ingen ledige stillinger netop nu. Få besked når nye stillinger opslås eller ansøg uopfordret. Se herunder.

Ansøg uopfordret

Vil du have direkte besked, når vi leder efter nye kollegaer? Så giv os dine kontaktoplysninger. Vi bruger dem ikke til andet end at give dig besked om nye ledige stillinger.

Du kan også sende os en uopfordret ansøgning og dit CV. Det vil være fantastisk at have information om gode kandidater liggende klar, ligeså snart vi kan få brug for dine kompetencer.
Dine oplysninger er vel modtaget hos os. Tusind tak!
Noget gik desværre galt. Tjek meget gerne oplysningerne ovenfor.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.