Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2023

Job i landbruget

Ønsker du en varieret og spændende hverdag i en branche i stor udvikling, så kunne et job i landbruget være lige noget for dig.
Leder du efter medarbejdere? Opret et jobopslag
Virksomhedsnavn
Kontaktperson
Job

Kunne du tænke dig et job i det bornholmske landbrug?

Der er mange gode, spændende og alsidige jobs i det bornholmske landbrug, både inden for kvægdrift, svineproduktion og planteavl. Det kan være som elev, som medarbejder eller f.eks. som driftsleder.

Hvis du har brug for at høre mere om de forskellige muligheder i Landbrugsuddannelsen eller har brug for hjælp i forhold til at søge praktikplads, kan du kontakte Karen Brandt eller Christian Møller Holm, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde en praktikplads eller komme i kontakt med skolen. Vi har et bredt kendskab til hvem, der er godkendte til praktikplads, og hvem der søger elever.

Hvis du har fundet en praktikplads og har spørgsmål af den ene eller anden art, eller hvis du vil vide mere om landbrugsuddannelsen mv., kan du også kontakte Karen eller Christian.

Vi sidder klar til at hjælpe

Hvis du har fundet en praktikplads og har spørgsmål af den ene eller anden art, eller hvis du vil vide mere om landbrugsuddannelsen mv., skal du endelig kontakte os.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.