Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Medlemsmøde om Vandområdeplanerne 2021-2027

Medlemsmøde om Vandområdeplanerne 2021-2027

Vandområdeplanerne 2021-2027 har nye og store konsekvenser for fødevareproduktionen på Bornholm og vil med stor sandsynlighed koste arbejdspladser
● Dugfrisk nyt fra BLF

Landbruget på Bornholm arbejder gerne med at reducere udledninger, men vi er overbevist om, at de indsatser, landbruget bliver tvunget til at implementere, ikke leverer den ønskede effekt men blot underminerer fødevareproduktionens eksistensgrundlag.

Fra landbrugets side har vi derimod bud på indsatser, der både leverer reducerede udledninger til Østersøen og indtænker langsigtede klimatilpasninger, der kan tilbageholde vand ved voldsomme nedbørsmængder fra at løbe ud i Østersøen.

Derfor har vi arrangeret et medlemsmøde torsdag den 2. november kl. 15.30–17.30, hvor vi ridser situationen op og tager en diskussion af emnet. Mødet foregår her på Kannikegaard, og vi har inviteret relevante ordførere fra regeringspartierne til at deltage.

Fra Landbrug & Fødevarer deltager miljødirektør Anders Panum Jensen.

Til mødet har vi inviteret følgende politiske ordførere:

Charlotte Bagge Hansen (M), Anne Paulin (S), Erling Bonnesen (V), Ida Auken (S), Peter Juel-Jensen (V) og Lea Wermelin (S).

Der er ikke tilmelding til mødet.

For mere information:

No items found.

Kalender

Ingen kommende begivenheder er planlagt netop nu.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.