Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Åbent Landbrug 2023

Åbent Landbrug 2023

Vil du være vært ved Åbent Landbrug den 3. søndag i september?
● Dugfrisk nyt fra BLFKunne du tænke dig at være vært for Åbent Landbrug til september i år, så må du meget gerne kontakte Thomas Bay Jensen, så vi kan lave en aftale.

Åbent Landbrug er en stor opgave, det siger alle, der tidligere har været værter, men de siger til gengæld også altid, at det har været en fed opgave og en kæmpe oplevelse for både dem selv, familien og ikke mindst deres medarbejdere.

Du står ikke alene med opgaven. Både vi på BLF og en masse af dine kollegaer står parat til at assistere både med planlægningen, klargøringen dagene  forud og ikke mindst på selve dagen.

Åbent Landbrug er en fantastisk måde at fortælle samfundet og omgivelserne om, hvad det bornholmske landbrug er, men det er også en enestående mulighed for dig som landmand at skabe noget PR om dig selv som arbejdsplads og rekruttere nye medarbejdere men også en god mulighed for at skabe PR om det produkt, du producerer og sælger.

Vi håber meget på, at der er en bornholmsk landmand, uanset produktionsgren, der vil tage opgaven i 2023!

Ring meget gerne til Thomas, hvis du vil høre mere, eller ring til en af de tidligere værter for at høre mere om, hvad det kræver.

Kort fortalt om at være Åbent Landbrug-vært - klik her

For mere information:

No items found.

Kalender

Ingen kommende begivenheder er planlagt netop nu.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.