Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—13
Seneste 'Nyt fra BLF':
September 2023
Projekt

Kulinarisk Ø - Madfestival

Projektet er afsluttet.
Læs mere
Projektet er afsluttet. Læs baggrunden for projektet:

Hele øen er festivalplads, når Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival inviterer til unikke bornholmske madoplevelser.

Fordelt over hele øen byder en perlerække af fødevareevents indenfor, når madfestivalen løber af stablen. Der er noget for enhver smag, og Madfestivalen er lige så farverig som det bornholmske fødevarelandskab.

I 2020 bød den tredje udgave af Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival på besøg hos grise, lam, geder og køer, duften i havtornplantagen, og mulighed for at blive klogere på mælkens magiske muligheder. Der blev budt på de nyeste smagsoverraskelser som kaffeøl og vinterens nyudviklede produkter, og en sjælden lejlighed til at besøge oliemøllen og de veletablerede bryggerier. Madmarkeder med bornholmske produkter der gav rig lejlighed til at sætte gang i både fantasien og mundvandet.

Med Gourmet Bornholm som drivkraft og med Bornholms Landbrug & Fødevarer og Destination Bornholm som partnere er det besluttet at arrangere Kulinarisk Ø igen i 2023 efter et par år, hvor der ikke har været gang i festivalen. Vi har sammen fundet midler til markedsføring, trykt program, plakater mv. og gentager det oprindelige koncept, hvor Kulinarisk Ø ligger som en forlængelse af Sol over Gudhjem. Her er der mange fødevareinteresserede gæster og besøgende, og det er stadig et tidspunkt på forsommeren, hvor vi oplever et lille dyk efter Folkemødet og inden højsæsonen.

I 2023 bliver Kulinarisk Ø i en lidt anden version. I år bliver det med debatter i stil med Folkemødet / Madens Folkemøde, men det foregår også i en lidt kortere periode, fra den 25. juni til den 27. juni. Endelig vil vi godt have bæredygtighed / grøn omstilling som fællesnævner for alle aktiviteter.

Andre af vores igangværende projekter

IPM-projekt

Læs mere

Contracts2.0

Læs mere

Bæredygtige spisesteder og madoplevelser

Læs mere

Blomstrende grøftekanter

Læs mere

Agerlandets fugle

Læs mere

Biogasplan Bornholm

Læs mere

Bornholm Blomstrer

Læs mere

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.