Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2023

Opfølgningskursus til sprøjtecertifikat

En del af projektet:
Sker snart 🚀
Dato
9.3.2023
9.00-16.30
Sted
Kannikegaard, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby
Tilmeldingsfrist

Hvis du har et sprøjtecertifikat eller -bevis, skal det opdateres hvert 4. år, for at du lovligt kan udbringe og købe sprøjtemidler.

I samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, afholder Bornholms Landbrug & Fødevarer opfølgningskurser på Kannikegaard, og i løbet af vinteren afholder vi 3 opfølgningskurser. De ligger på følgende dage:

Tilmeldingen foregår på www.voksenuddannelse.dk. Du finder lettest kurset ved at skrive kviknummeret på det kursus, du har valgt (se ovenfor ud for datoerne) ,i søgefeltet øverst til højre på siden og trykke ”Søg”. Så skulle kurset gerne komme frem.

Hvis du deltager i kurset som ansat, hvor det er din arbejdsgiver, der skal søge VEU-godtgørelse, men hvor du selv tilmelder dig, skal du have din arbejdsgivers CVR-nr. klar. Vær opmærksom på, at skolen i det tilfælde sender fakturaen for AMU-gebyret til dig (formodentlig til din private e-boks), så du selv skal sende den videre til din arbejdsgiver.

Klik på Tilmelding og log ind med NemID. Har du en enkeltmandsvirksomhed, kan du logge på med det private NemID og fortsætte som virksomhed/ledelsesrepræsentant (den nederste af de to bokse), både for at tilmelde dig selv og for at tilmelde eventuelle medarbejdere. Hvis du har et I/S, A/S eller ApS, som du ikke kan tegne alene, skal du benytte virksomhedens medarbejdersignatur.

Ved tilmelding skal man angive sit eller medarbejderens uddannelsesniveau. Hvis du ikke har en videregående uddannelse, skal du vælge Ufaglært eller faglært.

Hvis du vil have hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at komme forbi Kannikegaard med dit NemID, så kan vi hjælpe dig.

Tilmeld dig

Opfølgningskursus til sprøjtecertifikat

• Dato:
9.3.2023
kl.
9.00-16.30
• Sted:
Kannikegaard, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby
• Tilmeldingsfrist:
• Pris:
Tak for din tilmelding.
Noget gik galt. Tjek dine oplysninger ovenfor.

For mere information:

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.