
Der er ikke mange bornholmske spisesteder, som har det økologiske spisemærke. Og det er ærgerligt, fordi det kan tiltrække gæster, som vælger bæredygtighed til. Og faktisk oplever nogle spisesteder også, at det skærper kreativiteten i køkkenet.
Mange bornholmske spisesteder køber allerede en del økologi, men tror måske at det er bøvlet og dyrt at blive godkendt til det økologiske spisemærke. Det er ikke særlig bøvlet – og i øvrigt gratis.
Det er Fødevarestyrelsen, som står for det økologiske spisemærke og er garant for dets troværdighed.
På mødet fortæller Marianne fra Fødevarestyrelsen og Rita fra Økologisk Landsforening om det økologiske spisemærke, og hvad det kræver. Et århusiansk spisested med guldmærket fortæller om deres erfaringer, og vi hører om lokale erfaringer og snakker om samarbejdet mellem lokale producenter og lokale spisesteder.
Mødet er især relevant for private spisesteder, hvad enten man bare er nysgerrig eller overvejer at få det økologiske spisemærke. Men alle interesserede er velkomne.
Tilmelding senest mandag den 24. oktober kl. 15 til Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug & Fødevarer, via nedenstående link, på ef@blf.dk eller sms på 2462 2384.
