Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024
Thomas Bay Jensen stopper i VKST og BLF

Thomas Bay Jensen stopper i VKST og BLF

Thomas Bay Jensen fratræder sin stilling som HR Chef i VKST og Foreningssekretær i Bornholms Landbrug & Fødevarer
● Dugfrisk nyt fra BLF

Det sker som følge af, at Thomas skifter job pr. 1. marts, hvor Thomas tiltræder en stilling i Rønne havn som Driftsdirektør (COO).

Om det siger Thomas følgende:

"Jeg har været i Bornholms Landbrug & Fødevarer i 8 år, som har været 8 fantastiske år, hvor vi fra Kannikegaard har været med til at servicere og rådgive det bornholmske landbrug om drift og udvikling. Det har været et privilegie at arbejde sammen med så mange dedikerede medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer mod et fælles mål i en tid, der er præget af meget stor bevågenhed og krav til landbrugserhvervet fra samfundets side. Tiden i Bornholms Landbrug & Fødevarer sluttede reelt 31. december, hvor vores beslutning om at lave en sammenlægning med VKST blev en realitet. Sammenlægningen var den helt rigtige beslutning og vil forhåbentlig også blive en succes og sikre fysisk kvalitetslandbrugsrådgivning på Bornholm mange år endnu.

I den nye organisation blev jeg HR Chef og skulle arbejde med en række strategiske indsatser på tværs i organisationen, opgaver som alle er vigtige og meget spændende.

Så når jeg forlader VKST og BLF, har det intet med arbejdet at gøre, eftersom det er spændende opgaver i en meget veldrevet virksomhed.
Det handler til gengæld om, at jobbet i Rønne havn er voldsomt spændende. Rønne havn er en organisation, der er i rivende udvikling og som skal balancere netop drift og udvikling i forhold til at servicere bornholmerne, samtidig med at gøre havnen til en attraktiv partner til de mange offshore projekter der er i gang og som vil fortsætte med at komme i fremtiden. Det ser jeg meget frem til at være en del af."

Formanden for Bornholms Landbrug & Fødevarer (BLF), Frederik Tolstrup, siger om fratrædelsen:

"Vi er kede af, at Thomas Bay Jensen stopper i vores nye fælles rådgivningsvirksomhed, VKST. Han har gjort det fremragende i 8 år, som direktør for BLF og vi synes Thomas har bidraget til et kæmpe løft i vores rådgivningsvirksomhed. Desuden har han en stor del af æren for, at det bornholmske landbrug i dag fremtræder åbent og løsningsfokuseret. Her til sidst har han også loyalt bakket op om vores sammenlægning med VKST og arbejdet målrettet på at få det til at lykkes. Nu får Rønne Havn fornøjelsen af Thomas Bay Jensen, som Driftsdirektør, og vi ønsker Thomas alt det bedste i sit nye arbejde."

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.