Den grønne omstilling har for længst ramt fødevaresektoren, men absolut ikke over det hele. Derfor inviteres til et temamøde om, hvordan man er stillet som lille producent/leverandør/spisested, og hvor man bedst selv sætter i gang.
Temamødet afholdes på:
gaarden i Melsted, Melstedvej 25A, 3760 Gudhjem fra kl. 14.00-16.00, mandag den 22. maj
Der vil blive budt på en kop kaffe/the samt lidt sødt.
Temamødet byder bl.a. på oplæg v. Susanne Krogh Petersen, Senior Forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden og projektleder for www.bæredygtigeværdikæder.dk.
Susanne Krogh Petersen kommer ind på den grønne omstilling i fødevaresektoren, og hvad der er vigtigt at fokusere på for små virksomheder:
- Krav fra detail-led og udvikling i turismesektoren
- Hvad betyder værdikæde-ansvar for små virksomheder?
- Hvordan kan I arbejde med certificeringer og anprisninger?
- Muligheder og krav i certificeringerne ”Green Restaurant” og ”Det økologiske Spisemærke”
- Introduktion til puljer (finansiering) og aktører, som kan hjælpe på vej
Der er tilmelding til temamødet senest onsdag den 17. maj via følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/izm921ezrk
Se invitation og hele programmet via linket nedenfor.