Vi sidder klar til at hjælpe dig: mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15.
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2022
Nye krav til kvægstalde

Nye krav til kvægstalde

Hvad betyder kravene for din bedrifts fremtid?
● Dugfrisk nyt fra BLF

Bornholms Landbrug & Fødevarer afholdt i går et webinar med chefkonsulent Anja Juul Freudendal fra SEGES om de dyrevelfærdsmæssige krav til kvægstalde, som får betydning for næsten alle bornholmske mælkeproducenter. Du kan se Anja´s præsentation her.

Se de nye krav til kvægstalde – ordnet efter alderen på stalden. Klik på krydset for at folde kravene ud.

Hvad betyder kravene for din bedrifts fremtid? Det kan være særdeles relevant at få et overblik over – både i forbindelse med til- og nybyggeri, når du skal planlægge din egen og din families fremtid, og i forbindelse med køb og salg. I alt 7 rådgivere fordelt over hele landet er specialiseret i kvægstalde, og kan bistå dig med en screening af dine kvægstalde, så du kan få et overblik over om og hvordan dine kvægstalde lever op til nuværende og kommende krav. Én af de 7 rådgivere er bygningskonsulent Helle Christensen fra VKST, som du kan kontakte på tlf.: 5786 5365, mobil: 2018 0337, mail: hch@vkst.dk.

Download præsentation

For mere information:

Christian Møller Holm
Christian Møller Holm
Forsøgsleder og praktikpladskonsulent
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Hver måned udgiver vi vores nyhedsbrev 'Nyt fra BLF'. Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.