Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 1 - Februar 2024
Kulinarisk Ø 2023

Kulinarisk Ø 2023

Bornholmske fødevareproducenter viser, hvad de kan, på Kulinarisk Ø 2023
● Dugfrisk nyt fra BLF

Med Gourmet Bornholm som drivkraft og med Bornholms Landbrug & Fødevarer og Destination Bornholm som partnere er det besluttet at arrangere Kulinarisk Ø igen i 2023 efter et par år, hvor der ikke har været gang i festivalen. Vi har sammen fundet midler til markedsføring, trykt program, plakater mv. og gentager det oprindelige koncept, hvor Kulinarisk Ø ligger som en forlængelse af Sol over Gudhjem. Her er der mange fødevareinteresserede gæster og besøgende, og det er stadig et tidspunkt på forsommeren, hvor vi oplever et lille dyk efter Folkemødet og inden højsæsonen.

Det bliver dog Kulinarisk Ø i en lidt anden version. I år bliver det med debatter i stil med Folkemødet / Madens Folkemøde, men det foregår også i en lidt kortere periode, fra den 25. juni til den 27. juni. Endelig vil vi godt have bæredygtighed / grøn omstilling som fællesnævner for alle aktiviteter.

Nogle elementer er allerede planlagt eller under udarbejdelse. Den grove ramme for Kulinarisk Ø 2023 ser ud som følger:

Lørdag:
Sol over Gudhjem med konkurrence og madmarked


Søndag:
Kl. 13-21 Debatter og rundvisninger i Rønne (Torvehal Bornholm, Havnen og Small Batch)


Mandag:
Madoplevelser ude på øen hos producenter og spisesteder

Tirsdag:
Madoplevelser ude på øen hos producenter og spisesteder
18.00-21.00: Lukkefest på gaarden

Det er gratis at deltage med aktiviteter enten mandag den 26. juni eller tirsdag den 27. juni. Er du fødevareproducent, og har du et ønske om at deltage, så skal du til tasterne nu; skriv til thomas@gaarden.nu senest på lørdag den 3. juni. Er der plads i programmet, vender Thomas tilbage. Muligheden for at arrangere Kulinarisk Ø i 2023 har først åbnet sig for kort tid siden, og derfor er der meget kort frist i år.

Vi regner med, at Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival også gennemføres de kommende år, så er du ikke med i år, så begynd allerede nu at tænke over dit arrangement til næste års madfestival og undersøg mulige samarbejdspartnere.

Torvehal Bornholm - Kulinarisk Ø i 2018

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.