Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024
Køer på græs 14. april

Køer på græs 14. april

Kom og se køerne blive lukket ud på græs søndag den 14. april!
● Dugfrisk nyt fra BLF


På Smørjeppegård er Martin Pihl Sode ved at være klar til at lukke sine køer ud på græs. Det er en hyggelig oplevelse for hele familien at se køerne i fuldt firspring stile ud mod græsmarkerne, og den oplevelse vil Martin gerne dele med alle interesserede.

Derfor er der søndag den 14. april 2024 kl. 12.30 mulighed for at opleve Smørjeppegårds køer, når de bliver lukket ud på græs. Adressen er Smørjeppevej 2, 3700 Rønne. Gården er åben for besøgende allerede fra kl. 10.30 og frem til kl. 14.00. Inden køerne lukkes ud, er der mulighed for at besøge dem i stalden og bl.a. se, hvordan de selv kan sørge for at blive malket i malkerobotterne.

Traditionen tro har Martin også sørget for, at der igen i år er mulighed for, at børnene kan boltre sig i halmlegelandet. Bornholms Andelsmejeri stiller op med smagsprøver på deres fantastiske oste, der for fleres vedkommende har vundet både nationale og internationale priser. Der er også mulighed for at købe de bornholmske oste. Derudover vil Jeppe Nielsen fra Den Bornholmske Kalv sælge oksekød, og der vil være mulighed for købe forskelligt til at stille sulten og tørsten i Bornholms 4H’s og Bornholms LandboUngdoms madstande.

Alle er velkomne til at møde op til og opleve køernes forårsdans på Smørjeppegårds marker!

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.