Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Klima- og Bæredygtighedspris

Klima- og Bæredygtighedspris

Landbrug & Fødevarer, Forenet Kredit og Nykredit fælles om Klima- og Bæredygtighedspris 2023
● Dugfrisk nyt fra BLF

Mange landmænd og deres medarbejdere gør en ekstra indsats for at øge bedriftens bæredygtighed og sænke klimaaftrykket, og det anerkender Landbrug & Fødevarer, Forenet Kredit og Nykredit med en fælles Klima- og Bæredygtighedspris.

Prisen uddeles dels til en etableret landmand, dels til en ung landmand under 35 år, der ikke har etableret landbrugsvirksomhed og er under uddannelse eller beskæftiget i landbrugserhvervet.

Unge-prisen er på 15.000 kr., og for at være kandidat til prisen, skal man på en eller flere måder have kommunikeret under temaet klima og bæredygtighed i landbruget - f.eks. på de sociale medier, i en opgave eller artikel, været med i podcast, radio/tv eller debatter. Indstilling til prisen foregår via LandboUngdoms hjemmeside med deadline den 15. oktober kl. 12. Her kan du også se nærmere om kriterierne for at indstille en kandidat. Unge-prisen uddeles den 15. november på Bygholm Landbrugsskole.

Landmandsprisen er på 50.000 kr., og der lægges her vægt på, at landbrugsvirksomheden har et solidt forretningsgrundlag, hvor klima- og bæredygtighed har et stort fokus, f.eks. via tiltage eller investeringer, der understøtter klima- eller biodiversitetsmålsætninger og tjener til inspiration for andre landmænd. Læs mere om kriterierne på Landbrug & Fødevarers hjemmeside, hvor indstillingen af kandidater også foregår. Frist for indstilling er den 15. oktober, og prisen uddeles på Økonomi & Virksomhedsledelseskonference den 7. december.

For mere information:

No items found.

Kalender

Ingen kommende begivenheder er planlagt netop nu.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.