Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
IPM-dagen UDSAT

IPM-dagen UDSAT

Den megen regn umuliggør aktiviteterne på IPM-dagen
● Dugfrisk nyt fra BLF

Vejret viser sig i dag fra sin mest ugunstige side for det arrangement, planterådgivningen har planlagt i dag, IPM-dagen, og afdelingen ser sig derfor desværre nødsaget til at udsætte arrangementet.

IPM-dagen er en del af IPM-projektet, vi startede 1. april, og som kører også i 2024 og 2025. Projektet er støttet af Miljøstyrelsen og Dansk Planteværn og skal inspirere landmænd til at øge deres anvendelse af principperne for integreret plantebeskyttelse, IPM, og herunder reducere brugen af sprøjtemidler. Hensigten med projektet er, at udvalgte bornholmske landmænd går foran og inspirerer andre til også at følge det gode landmandskab og således indarbejde metoder, der både tilgodeser udbytte, klima og bæredygtighed.

På IPM-dagen var det bl.a. planlagt at vise, hvordan man kan bruge droneflyvning til at udarbejde ukrudtskort, så man kan pletsprøjte, hvor der er behov og dermed begrænse brugen af pesticider.

Vi håber meget, der viser sig mulighed for at afholde arrangementet på et senere tidspunkt, og melder ud, så snart en eventuel dato er på plads.

For mere information:

No items found.

Kalender

Ingen kommende begivenheder er planlagt netop nu.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.