Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
IPM-dag på Høgegård

IPM-dag på Høgegård

Kom til IPM-dag på Høgegård den 26. oktober kl. 13-16
● Dugfrisk nyt fra BLF

Så har vi fundet en ny dato til vores planlagte IPM-dag, som vi måtte udsætte pga. alt for meget regn. Vi håber på væsentligt bedre vejr denne gang 🌞

IPM-dagen bliver

  • torsdag den 26. oktober kl. 13-16

på Høgegård, Bukkevejen 10, 3720 Aakirkeby.

IPM-dagen er en del af IPM-projektet, vi startede 1. april, og som kører også i 2024 og 2025. Projektet er støttet af Miljøstyrelsen og Dansk Planteværn og skal inspirere landmænd til at øge deres anvendelse af principperne for integreret plantebeskyttelse, IPM, og herunder reducere brugen af sprøjtemidler. Hensigten med projektet er, at udvalgte bornholmske landmænd går foran og inspirerer andre til også at følge det gode landmandskab og således indarbejde metoder, der både tilgodeser udbytte, klima og bæredygtighed.

På IPM-dagen den 26. oktober vil der bl.a. være mulighed for at se, hvordan man kan bruge droneflyvning til at udarbejde ukrudtskort, så man kan pletsprøjte, hvor der er behov, og dermed begrænse brugen af pesticider.

Der er ikke tilmelding til dagen, så det er bare at møde op – alle er velkomne! Vi byder på en kop kaffe og lidt sødt til ganen.

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.