Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Generalforsamling BLF

Generalforsamling BLF

Bornholms Landbrug & Fødevarer afholdt onsdag en velbesøgt generalforsamling
● Dugfrisk nyt fra BLF

Formand Frederik Tolstrup aflagde på generalforsamlingen sin første beretning som formand. Beretningen kan læses via linket nedenfor.

Generalforsamlingen bød også på prisoverrækkelse. Det var prisen for Den Gode Arbejdsplads. Medarbejderne hos SP-Agro i Ibsker havde indstillet SP-Agro ved Preben Bjerregaard og Sune Larsen til prisen med følgende motivation:

”SP-Agro er en virksomhed der næsten er som en familie. Der er altid en der er klar til at snakke, hvis du har behov for det, og vi rummer alle typer mennesker. Vi står også altid klar til at hjælpe en nabo, hvis der skulle være behov for det.”
SP-Agros medarbejdere flankeret af Frederik Tolstrup og Preben Bjerregaard

Frederik Tolstrup kunne takke Martin Pihl Sode, Smørjeppegård, for igen i 2022 at have lagt bedrift til eventen Køer på Græs:

Martin Pihl Sode får overrakt kurv med bornholmske produkter

Hans Peter og Kristina Sonne og medarbejderne fra Søndregård fik også stor tak for at have åbnet dørene til Åbent Landbrug i september.

Hans Peter Sonne og medarbejdere

På generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen. Efter 10 år i bestyrelsen modtog Jens S. Koefoed ikke genvalg, og Frederik Tolstrup kunne takke Jens for hans store engagement gennem årene. Som ny i bestyrelsen, der nu tæller 5 medlemmer, blev valgt Rasmus Kofoed Brunke, Skovgård, der trådte ind i bestyrelsen som suppleant i efteråret 2022. Ny suppleant blev Peter Riis Sonne, Dalegård.

Jens S. Koefoed og Frederik Tolstrup
Den nye bestyrelse

Vandområdeplan 3 er ikke endeligt udkommet, men den forventes at få store konsekvenser for landbruget på Bornholm. Stine Mikkelsen fra bestyrelsen præsenterede på generalforsamlingen, hvad vi kan forvente at skulle gennemføre som konsekvens af VP 3. Se Stine Mikkelsens præsentation her.

Beretning, BLFs generalforsamling 2023

For mere information:

No items found.

Kalender

Ingen kommende begivenheder er planlagt netop nu.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.