Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Gå-hjem-møde om affaldssortering på arbejdspladsen

Gå-hjem-møde om affaldssortering på arbejdspladsen

Business Center Bornholm inviterer til et informativt gå-hjem-møde om affaldssortering på arbejdspladsen den 30. maj kl. 15-17
● Dugfrisk nyt fra BLF

Nye regler om sortering af affald trådte i kraft den 1. januar 2023, og hvis ikke man allerede er kommet godt i gang med at sortere efter de nye regler, er dette en fantastisk mulighed for at komme og blive klædt godt på.

Under mødet vil man få svar på, hvilket affald virksomheder skal sortere, og få et klart overblik over de regler, der skal overholdes. Der vil også være konkret vejledning i, hvordan man kan komme godt i gang med sorteringen og idéer og gode råd til, hvordan man kan involvere og informere hele vejen rundt, så affaldssorteringen bliver en integreret del af jeres dagligdag.

Efter det indledende informationsoplæg vil BOFA og affaldseksperter fra PN Kommunikation være tilgængelige ved informationsbordene. Her er alle virksomheder velkomne til at drøfte og få vejledning om jeres specifikke spørgsmål og eventuelle udfordringer i forbindelse med affaldssortering.

Program:

Kl. 15-16: Oplæg om affaldssortering på arbejdspladsen

Kl. 16-17: Dialog og vejledning

Dette møde arrangeres af Business Center Bornholm sammen med BOFA og faciliteres af PN Kommunikation, som har omfattende erfaring med rådgivning om affaldssortering til både kommuner og virksomheder.

Mødet foregår i BRK Aula, Snorrebakken 66, 3700 Rønne. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig via linket her.

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.