Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024
Fremtidssikret rådgivning

Fremtidssikret rådgivning

Rådgivningen på Bornholm - nu en del af noget meget større
● Dugfrisk nyt fra BLF

Så blev det 2024, og sammenlægningen af rådgivningen med VKST er en realitet. Sammenlægningen fremtidssikrer den lokale rådgivning og giver mulighed for at tilbyde langt mere specialiseret rådgivning på Bornholm. Vi er stadig de samme medarbejdere på Kannikegaard, der sidder klar til at hjælpe vores kunder, så der er ikke forandringer i den henseende.

Som en del af VKST vil der ske en stigning i timepriserne i forhold. Der er tale om en nødvendig stigning, der ville være kommet uanset sammenlægningen, så vi kan opretholde rådgivningen på Kannikegaard. Derudover sker der en udfasning af medlemspriserne

BLF fortsætter som politisk forening men uden rådgivningen. Bestyrelsen fortsætter, og der vil traditionen tro afholdes generalforsamling i marts. Thomas Bay Jensen bliver foreningssekretær, en opgave Thomas har ud over at være HR chef i VKST.

BLF holder kontingentet for 2024 i ro. Der vil dog ske en lille stigning i det samlede medlemskontingent, da Landbrug & Fødevarer har ladet deres kontingent stige.

Du kan læse meget mere om de muligheder, der er for rådgivning, på https://vkst.dk/. Her vil finder du også kontaktoplysninger på både medarbejderne på Kannikegaard og i Sorø og Nykøbing Falster.

For mere information:

No items found.
Læs seneste udgave

Nyt fra BLF

Vær fuldt opdateret på landbrugets udvikling, ny viden, kommende arrangementer og meget mere.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.