Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024
Webinar

Webinar om præcisionsforædlingsteknikker

En del af projektet:
Sker snart 🚀
Dato
25.4.2024
14.00
Sted
Webinar
Tilmeldingsfrist

Landbrug & Fødevarer inviterer til webinaret "Kan de nye præcisionsforædlingsteknikker give nye sorter med bedre sygdoms- eller tørkeresistens?" torsdag den 25. april kl. 14.00.

Forstå hvad de nye teknikker er, og hør om Landbrug & Fødevarers arbejde for at fremme anvendelsen af præcisionsforædlingsteknikker (NBT) i EU gennem en mere hensigtsmæssig regulering anvendelsen af NBT i EU. Situationen netop nu er særdeles tilspidset, da Europa-Kommissions forslag om en særlovgivning for NBT, er midt i den politiske proces – og måske indgår i en større politisk kabale i EU, hvor der også er røre om patent-spørgsmålet i planter. NBT-forslaget hænger nøje sammen med et andet forslag om ny frølovgivning, kaldet PRM. De to lovgivninger tilsammen vil åbne for markedsføring af bedre sorter i EU – og naturligvis også i Danmark – som er nødvendige, hvis EU fortsat skal være i front på globalt plan – eller ’bare’ kunne følge med.

”Landbrug & Fødevarer arbejder intensivt på, at der i EU skaffes mulighed for, at planteforædlere får adgang til de nye præcisionsforædlingsteknikker. Det vil give muligheder for bedre sorter og mulighed for at imødegå nogle af de klimatiske og miljømæssige krav, som landbrugserhvervet skal levere på.” siger Nils Elmegaard, chefkonsulent i L&F


Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, og deltagelse vil være værdsat.  
Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F.

Der er tilmelding til webinaret via dette link.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk.

Tilmeld dig

Webinar om præcisionsforædlingsteknikker

• Dato:
25.4.2024
kl.
14.00
• Sted:
Webinar
• Tilmeldingsfrist:
• Pris:
Tak for din tilmelding.
Noget gik galt. Tjek dine oplysninger ovenfor.

For mere information:

No items found.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.