Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 4 - Juni 2024

Webinar om BNBO

En del af projektet:
Sker snart 🚀
Dato
27.6.2024
14.00
Sted
Webinar
Tilmeldingsfrist

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer indbydes nu til et højaktuelt webinar, hvor vi belyser den seneste udvikling om beskyttelse af Boringsnære Beskyttelsesområder (BNBO) og gennemgår de skattemæssige regler for erstatninger ved sprøjteforbud. Webinaret foregår torsdag den 27. juni kl. 14.00.

Et netop vedtaget lovforslag vil forpligte kommunerne til at udstede påbud til lodsejere om sprøjtestop i de boringsnære beskyttelsesområder, hvis der er risiko for forurening, og hvis det ikke er lykkedes at indgå en frivillig aftale om sprøjtestop med lodsejeren. Loven træder i kraft den 1. juli 2024, men inden forpligtelsen træder i kraft, er der indført en frist på seks måneder for lodsejere og vandforsyninger til at indgå en frivillig aftale om beskyttelsen af BNBO.

På webinaret gennemgår vi de skattemæssige og momsmæssige regler for de erstatninger, du som lodsejerne modtager som kompensation for sprøjteforbuddet – både ved indgåelse af frivillige aftaler og hvis kommunen meddeler påbud.

L&F har tidligere afholdt webinar om emnet, du kan gense webinaret her: Webinars - Landbrug & Fødevarer (lf.dk). Når du tilmelder dig webinaret får du adgang til at se det on-demand.

Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, og deltagelse vil være værdsat.  

Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk.

Tilmeld dig

Webinar om BNBO

• Dato:
27.6.2024
kl.
14.00
• Sted:
Webinar
• Tilmeldingsfrist:
• Pris:
Tak for din tilmelding.
Noget gik galt. Tjek dine oplysninger ovenfor.

For mere information:

No items found.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.