Grøn omstilling i fødevaresektoren – hvad er vigtigt at fokusere på for små virksomheder?
Den grønne omstilling har for længst ramt fødevaresektoren, men absolut ikke over det hele. Derfor inviteres til et temamøde om, hvordan man er stillet som lille producent/leverandør/spisested, og hvor man bedst selv sætter i gang.
Temamødet afholdes på:
gaarden i Melsted, Melstedvej 25A, 3760 Gudhjem fra kl. 14.00-16.00, mandag den 22. maj
Der vil blive budt på en kop kaffe/the samt lidt sødt.
Temamødet byder bl.a. på oplæg v. Susanne Krogh Petersen, Senior Forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden og projektleder for www.bæredygtigeværdikæder.dk.
Susanne Krogh Petersen kommer ind på den grønne omstilling i fødevaresektoren, og hvad der er vigtigt at fokusere på for små virksomheder:
- Krav fra detail-led og udvikling i turismesektoren
- Hvad betyder værdikæde-ansvar for små virksomheder?
- Hvordan kan I arbejde med certificeringer og anprisninger?
- Muligheder og krav i certificeringerne ”Green Restaurant” og ”Det økologiske Spisemærke”
- Introduktion til puljer (finansiering) og aktører, som kan hjælpe på vej
Der er tilmelding til temamødet senest onsdag den 17. maj via følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/izm921ezrk
Se invitation og hele programmet via linket nedenfor.