Velkommen til foreningen Bornholms Landbrug & Fødevarer
Seneste 'Nyt fra BLF':
Nr. 3 - April 2024

L&F-webinar om arbejdet med EUs landbugspoitik

En del af projektet:
Sker snart 🚀
Dato
4.4.2024
14:00
Sted
Webinar
Tilmeldingsfrist

Landbrug & Fødevarer inviterer medlemmerne til et webinar med nyt om EUs landbrugspolitik. Det foregår torsdag den 4. april kl. 14.00.

På webinaret kan du høre om Landbrug & Fødevarers arbejde med EUs landbrugspolitik. Der vil være særligt fokus på arbejdet med den danske implementering af landbrugspolitikken, herunder regler og støtteordninger, kontrol og sagsbehandling, udbetalinger og Landbrugsstyrelsens IT-systemer. ”Vi har et stort fokus på at sikre en enkel og meningsfuld implementering af EU’s landbrugspolitik i Danmark,” siger Niels Lindberg Madsen, EU-politisk chef i Landbrug & Fødevarer. Der vil til slut også være et kort indblik i den europæiske diskussion om fremtiden for EU’s landbrugspolitik.


Deltagere på webinaret får mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og L&F ser frem til en konstruktiv dialog, så deltagelse vil være værdsat.  

Webinaret er gratis for medlemmer af en forening under L&F. Der er tilmelding via linket her.

Har du spørgsmål eller emner, du gerne vil have belyst under webinaret, er du velkommen til at sende dem på forhånd til foreningskonsulent ved L&F Anders Torpegaard på ator@lf.dk.

Tilmeld dig

L&F-webinar om arbejdet med EUs landbugspoitik

• Dato:
4.4.2024
kl.
14:00
• Sted:
Webinar
• Tilmeldingsfrist:
• Pris:
Tak for din tilmelding.
Noget gik galt. Tjek dine oplysninger ovenfor.

For mere information:

No items found.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.