Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2023

Gratis kursus: Kom godt i gang med Control Basis

En del af projektet:
Sker snart 🚀
Dato
24.4.2023
13.00-15.00
Sted
Kannikegaard
Tilmeldingsfrist
24.4.2023

Tag med til gratis kursus om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

Den 24. april har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

Praktisk information

• Kurset afholdes mandag den 24. april kl. 13.00-15.00

• Kurset er af 2 timers varighed

• Oprindelig tilmeldingsfrist er torsdag den 20. april, men vi har forlænget tilmeldingsfristen til mandag den 24. april

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

Tilmeld dig via linket nedenfor.

Tilmeld dig

Gratis kursus: Kom godt i gang med Control Basis

• Dato:
24.4.2023
kl.
13.00-15.00
• Sted:
Kannikegaard
• Tilmeldingsfrist:
24.4.23
• Pris:
Kurset er gratis men kræver tilmelding
Tak for din tilmelding.
Noget gik galt. Tjek dine oplysninger ovenfor.

For mere information:

Jesper Blem Kofoed
Jesper Blem Kofoed
Økonomi- og regnskabsassistent

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.