Vi sidder klar til at hjælpe dig: Mandag—torsdag kl. 8—16 og fredag kl. 8—15
Seneste 'Nyt fra BLF':
November 2023
Om BLF

Mission, Vision & Strategi

Landbruget og fødevareproduktionen er et stort og betydende erhverv for Bornholm med en generel tendens til øget produktion i både primær- og nicheproduktionen.

Foruden landmanden og fødevareproducenten er der en stor interesse og opmærksomhed på erhvervet, noget som vi i Bornholms Landbrug & Fødevarer ser som gunstigt og som vi arbejder meget positivt ind i. Vi arbejder med alle aktører i hele værdikæden, fra producenten til det politiske niveau, og forsøger at gøre en positiv forskel hver eneste dag.

MISSION

At skabe værdi for vores kunder!

Vores formål er gennem rådgivning og service skabe værdi for vores kunder og medlemmer. Værdien skabes gennem solid, professionel tværfaglig rådgivning, hvor kunden er i centrum.

VISION

Det foretrukne rådgivningshus for landbrug og anden fødevareproduktion på Bornholm!

Bornholms Landbrug & Fødevarer vil være det foretrukne rådgivningshus på Bornholm for erhverv der beskæftiger sig med alle led i fødevareproduktionen. Bornholms Landbrug & Fødevarer vil være det rådgivningshus, der skaber værdi for vores kunder og som står for udvikling, innovation og vækst for landbrugserhvervet og øvrig fødevareproduktion.

STRATEGI

Strategien er bundet sammen af en række delstrategier der understøtter de to overliggende spor i Strategien, nemlig Landbrug og Fødevareproducenter.

Har du en annonce, du vil have i bladet, skal du endelig kontakte Karen, som kan hjælpe dig, oplyse om pris m.m.
Karen Brandt
Ansvarlig for Nyt fra BLF
Målret dit budskab

Køb annonceplads i Nyt fra BLF

Ram alle medlemmer hos BLF, samarbejdspartnere og de øvrige mange læsere af bladet.

Søg på BLF.DK

Søg fx på viden, medarbejdere, projekter m.m.